0

Kokosolie verzadigde vetten

Verhoging slechte cholesterol in eten uw bloed koolhydraten verhogen de hoeveelheden slechte cholesterol in uw bloed. De lever krijgt het signaal om cholesterol te produceren als de bloedsuikerwaarden stijgen. Dit effect is ook weer te verklaren als we kijken hoe het tot.000 jaar geleden ging. Zoals al eerder vermeld, aten we alleen suikers in de zomer. In de zomer zijn er dus momenten dat het bloedsuikerniveau licht verhoogd. De lever produceert nu cholesterol om ervoor te zorgen dat we in de winter (die binnen een paar maanden aanbreekt) niet doodvriezen. De cholesterol fungeert als antivriesmiddel. Dit verklaart ook waarom we de suikers in vetten omzetten: Om ons door de winter te helpen. Galsteenvorming Galstenen bestaan voor 80 uit cholesterol. Galstenen vormen zich in de galblaas wanneer het bloed te veel cholesterol bevat. Galstenen blokkeren de doorgang van gal, waardoor vet en eiwitten niet meer goed verteerd worden. Daarnaast zijn galstenen poreus en komen vol te zitten met kwaadaardige bacterieen. Lees hier meer over galstenen. Hoge bloedsuikers worden gevolgd door lage bloedsuikers de alvleesklier probeert uit alle macht zoveel mogelijk insuline aan te maken, maar de cellen reageren er niet goed op (insuline resistentie).

kokosolie verzadigde vetten

Men zei dat kokosolie goed was, maar dit hebben ze je niet verteld!

Dit uit zich na verloop van tijd in respectievelijk teelbalkanker en borstkanker. Als we daarbij ook nog opmerken dat suiker de belangrijkste brandstof is van kankercellen, dan snapt u dat het serum risico op kanker en op een snelle groei van reeds aanwezige kanker, zeer hoog. Dat hoge bloedsuikerwaarden de produktie van geslachtshormonen veroorzaken is terug te leiden tot het paleolithische tijdperk. In de zomer kon de mens alleen fruit eten. Dit leidde dus tot lichte (vruchten bevatten toen veel minder suiker en meer vezels) bloedsuikerverhogingen. De geslachtshormonen die dan geproduceerd worden, forceert de mens tot geslachtsgemeenschap. In de volgende lente kan dan het kind geboren worden. Stofwisseling wordt ontregeld: Vet verbranden onmogelijk Insuline zorgt ervoor dat er geen creme glucagon aangemaakt kan worden. Glucagon is een hormoon dat uw stofwisseling zodanig verandert dat er geen koolhydraten, maar vetten verbrand worden. Als u dus veel koolhydraten eet, wordt er dus ook veel insuline aangemaakt en kan uw lichaam geen glucagon aanmaken en kan er dus geen vet verbrand worden. Onderzoek toont aan dat een dieet dat voor 90 uit vet bestaat ervoor zorgt dat u afvalt, terwijl een dieet dat voor 90 uit koolhydraten bestaat ervoor zorgt dat u in gewicht toeneemt. Zelfs wanneer u slechts de helft van het aantal kalorieen aan koolhydraten eet.

kokosolie verzadigde vetten

is in principe genetische manipulatie). Ze bestonden.000 jaar geleden niet! Suikers reageren met eiwitten de suikers in uw bloed reageren met eiwitten. Al uw spieren zijn opgebouwd uit eiwitten. U kunt al raden dat een hoog bloedsuikerniveau deze reactie sterk versnelt. Dit heeft geen gunstig effect op uw allerbelangrijkste spier: Uw hart. Uw hart en andere vitale spieren in uw lichaam sterven af tijdens de hoge bloedsuiker perioden. Resultaat: Verhoogde kans op hartziekten. Verhoogde produktie geslachtshormonen Hoge bloedsuikers veroorzaken de aanmaak van grote hoeveelheden geslachtshormonen. Bij de man is dit testosteron en bij de vrouw oestrogeen.

Fo - geschikt voor gebruik op hoge

Zuivere koudgeperste kokosolie kopen bij Pit Pit

Insuline resistentie betekent dat de cellen niet meer goed op insuline reageren. Insuline is in feite de sleutel die de deur van de cel opent, zodat de glucose molekulen de cel in kunnen stromen. Als deze sleutel dus aging niet meer past (doordat het magnesium tekort het slot verandert heeft zal het bloedsuikerniveau niet meer goed gereguleerd kunnen worden door de insuline. Immuunsysteem wordt uitgeschakeld Het immuunsysteem wordt nagenoeg uitgeschakeld bij hoge bloedsuikers. Bij hoge bloedsuikers is het immuunsysteem niet in staat te werken. Een prevage glas sinaasappelsap is al genoeg om een paar uur het immuunsysteem lam te leggen. Iedereen denkt dat vruchtensappen zo gezond zijn. Het tegendeel is helaas waar: U wordt vet van uw vruchtensappen. Het is namelijk zo'n gigantische plons suikers die in een keer in uw bloedbaan verdwijnt. De huidige vruchten zijn zodanig gekweekt dat alleen de lekkerste, en dus zoetste vruchten overbleven. Proeft u eens een wilde blauwe bes en vervolgens een sinaasappel.

Na verloop van tijd wordt het zo erg, dat de bloedsuikerwaarden pas gaan dalen wanneer u uw volgende maaltijd al genuttigd heeft. Het effect is dat u dus altijd, de hele dag door, hoge bloedsuikerwaarden heeft. Met alle gevolgen van dien. Barbagallo, renick 1994 tonen aan dat hoge bloedsuikerwaarden er voor zorgen dat verschillende mineralen het lichaam uit gespoeld worden. Het betreft hier vooral het zeer essentiele mineraal magnesium. Calcium, de antagonist van magnesium blijft echter wel in het lichaam. Na jaren een koolhydratenrijk dieet te eten (zoals iedereen in de westerse wereld eet waar bovendien ook nog weinig magnesium in aanwezig is, ontstaat er dus onvermijdelijk een magnesium tekort in het bloed en iets later ook in de cellen: Een intracellulair magnesiumtekort. Magnesium is echter nodig voor een goede insuline metabolisme. Bij een laag intracellulair Magnesium van de insuline-producerende cellen van de alvleesklier, raakt de insuline produktie ontregeld. Daarnaast resulteert een laag intracellulair magnesium in alle overige cellen van het lichaam in een verhoogde insuline resistentie.

U raakt er verslaafd aan. Uw lichaam legt zeer snel de relatie dat wanneer u een aardappel, rijst of brood eet, deze opiums aangemaakt worden. U raakt dus verslaafd aan zetmelen en suikers. Deze verslaving mag niet onderschat worden. Nagenoeg alle mensen met vetzucht zijn koolhydratenverslaafd. Insuline resistentie, de lichaamscellen beginnen te wennen (mechanisme hieronder beschreven, zie magnesium) aan de hoge hoeveelheden insuline. Er is steeds meer insuline nodig om de cellen te vertellen dat ze suikers moeten opnemen. Dit wordt ook wel insuline-resistentie genoemd. Het effect is dat de bloedsuikerwaarden nog veel langer hoog blijven. Als de insuline-resistentie verder oploopt, heeft u na een koolhydratenrijke maaltijd meerdere uren nodig om de bloedsuikerwaarden te verlagen.

Verzadigd vet - wikipedia

Uw lichaam heeft dus tot een paar uur lang te cream kampen met een hoog bloedsuiker. Tot.000 jaar geleden kwamen zulke perioden van hoge bloedsuikers nooit voor. Enkele effecten van een hoog bloedsuikerniveau. Giftig voor alvleesklier, voor de beta-cellen in de alvleesklier (eilandjes van Langerhans) zijn hoge bloedsuikerniveau's zwaar giftig. De betacellen beginnen dus af te sterven. De volgende keer dat u een glaasje cola drinkt, zijn er dus minder betacellen en kan er dus minder insuline aangemaakt worden. Hierdoor blijft het hoge bloedsuikerniveau langer bestaan, met als gevolg dat er nog meer betacellen afsterven. Uiteindelijk vertelt uw arts u van de een op de andere dag dat u diabetes patient bent geworden. Koolhydratenverslaving, bij een hoog bloedsuikerniveau worden er lichaamseigen opiums aangemaakt. Deze opiums hebben een vergelijkbaar effect als andere hard drugs. kokosolie verzadigde vetten

Resultaat: boeren, winden en oprispingen. Alle koolhydraten zijn in feite best suikers en verhogen dus de bloedsuikerspiegel. Tafelsuiker (bietsuiker melksuiker (lactose) en zetmelen worden in uw darmen omgezet naar feestmuts suikers. Deze suikers worden zeer snel opgenomen door uw darmwand en belanden in uw bloed. De bloedsuikerspiegel stijgt enorm en direct daarna reageert de alvleesklier door insuline te produceren. De insuline vertelt de lichaamscellen om snel suiker (glucose) uit het bloed op te nemen en om te zetten naar vet. U leest het goed. Uw boterham wordt eerst omgezet naar suiker, om vervolgens omgezet te worden naar vet. Kijk de volgende keer dat u brood eet er eens anders tegenaan: Knijp het brood samen tot een klont. Het maakt voor uw bloedsuikerwaarden niet uit of u die boterhammen eet of eenzelfde klont tafelsuiker. Capaciteit alvleesklier, de alvleesklier kan net genoeg insuline aanmaken om na het eten van een appel, het bloedsuikerniveau laag te houden. Als u een boterham of een glas cola drinkt, duurt het relatief lang voordat het bloedsuikerniveau weer tot normale waarden gedaald.

Kokosolie : de gezondste olie op aarde!

Er zijn nog enkele culturen die nog steeds het originele, natuurlijke dieet volgen. Dit zijn onder andere de eskimo's, die nagenoeg alleen vette vis en vlees eten. Overgewicht en moderne welvaartsziekten komen daar dan ook nagenoeg niet voor. Ze eten namelijk een dieet met nagenoeg geen koolhydraten. Dit bewijst dat koolhydraten niet essentieel zijn. Als u toch besluit om het moderne, koolhydratenrijke dieet te volgen, dan ontstaan er een aantal problemen: de darmen zijn niet voldoende in staat om koolhydraten te verteren. Koolhydraten moeten eerst verteerd (gesplitst worden in kleinere deeltjes) voordat ze opgenomen kunnen worden door de darmwand. Omdat de mens 2,5 miljoen jaar lang nauwelijks koolhydraten heeft gegeten, zijn de darmen slechts in staat kleine hoeveelheden koolhydraten te verteren. Een groot deel van topcase uw boterham eindigt dus uiteindelijk niet als brandstof voor uw lichaamscellen, maar voor de bacterieen (een populatie van zo'n 2 kilo) in uw darmen. Deze bacterieen scheiden gassen en zuren.

kokosolie verzadigde vetten

De darmen van de mens zijn niet ingesteld op het verteren van grote hoeveelheden koolhydraten. De mens en zijn evolutionaire voorgangers hebben 2,5 miljoen ligbad jaar lang nooit zoveel koolhydraten gegeten als we nu doen. Om dat in perspectief te plaatsen: Stelt u onze neck historie als mens voor als de afstand vanaf Groningen tot de zuidkust van Spanje. De mens heeft in zijn reis van zuid-Spanje naar Groningen nagenoeg geen koolhydraten gegeten. Opeens, 1 kilometer (10.000 jaar geleden) voor Groningen gaat iedereen ineens koolhydraten eten. Dat is de verhouding:.490.000 jaar bijna geen koolhydraten en nu de laatste.000 jaar ineens bijna alleen maar koolhydraten. Zie de grafiek hieronder. Een aardappel is rauw giftig en bestaat voor het overgrote deel uit koolhydraten (zetmelen). Tarwe en andere granen hebben we ook nooit gegeten, omdat die zonder machines niet te verwerken zijn (de schil is oneetbaar). Wat aten we wel: Groenten, noten, vlees en vis. Dit is vooral eiwit- en vetrijk voedsel.

Kokosolie cholesterol: de waarheid over de verzadigde vetten

Wat is er leeftijd dan zo fundamenteel mis met onze moderne manier van leven? Dieet, teveel koolhydraten, te weinig eiwitten, te weinig of verkeerde vetten. Te weinig Omega 3 vetzuren, verkeerde vetten (transvetten te weinig goede verzadigde vetten zoals kokosolie. Te weinig vitaminen en mineralen, levensstijl, we slapen in het halflicht. We slapen te kort, revisie: 24 februari 2002, teveel koolhydraten. De mens at vroeger veel minder koolhydraten dan we nu dagelijks eten. Koolhydraten zijn alle voeding die bestaat uit suikers en zetmelen. Uw boterham met anijshagel is dus voor 90 koolhydraten. De dietisten zeggen dat u vooral veel koolhydraten moet eten. Waarom is dat onjuist?

Kokosolie verzadigde vetten
Rated 4/5 based on 711 reviews
SHARE

kokosolie verzadigde vetten Bezidi, Wed, May, 16, 2018

Studies tonen aan dat de middellange-keten vetzuren gemakkelijker worden verteerd dan andere vetten, waardoor het lichaam een snelle energieboost krijgt. In feite zijn mcfas die rechtstreeks naar de lever worden gemetaboliseerd, er voor zorgen dat het conversieproces makkelijker wordt gemaakt. Dit fenomeen verhoogt de stofwisseling, dus het verbeteren van de kans op gewichtsverlies. Naast verhoging van de stofwisseling, kan kokosolie helpen de eetlust en eetbuien te verminderen. Door de laag vetgehalte diëten die honger kunnen stimuleren met als gevolg dat het lichaam meer behoefte heeft aan vetten.

kokosolie verzadigde vetten Dynunuw, Wed, May, 16, 2018

Kokosolie is gemaakt van middellange keten vetzuren of mcfas, die verschillen van het vervelende vet dat aanwezig is in de meeste vette voedingsmiddelen. Kokosolie gewichtsverlies diëten zijn effectief omdat we van dit soort vet weten hoe dit werkt. Het is belangrijk om te weten dat vet is essentieel voor ons lichaam. Je dient niet alle vet uit de weg te gaan, omdat het lichaam gebruik maakt van vet en deze om zet in energie.

kokosolie verzadigde vetten Mubeser, Wed, May, 16, 2018

Kokosolie afvallen, hoe kun je met kokosolie afvallen, het kokosolie dieet wordt steeds populairder nu de mensen beginnen te ontdekken welke bijdrage kokosolie kan leveren aan het lichaam. Hoe kun je met kokosolie afvallen. Dus als kokosolie wordt gemaakt van vet en veel calorieën bevat, hoe kan het dan mensen helpen om gewicht te verliezen? Het antwoord op deze gemeenschappelijke vraag ligt in kokosolie het vet zelf.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: